juni 12, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Zo kwam ik erachter dat ik last had van hielspoor

Zo kwam ik erachter dat ik last had van hielspoor

Ik kwam een tijd geleden een site tegen waarop veel informatie stond over pijn in voeten. Zo kwam ik erachter dat ik last had van hielspoor. Op de site stonden namelijk verschillende symptomen beschreven waarin ik mij heel erg herkende. Dat was wel even confronteert maar uiteindelijk was ik blij dat ik erachter ben gekomen wat de pijn in mijn voeten is. Ten eerste had ik vooral last van mijn voeten als ik net uit bed kwam. Wat blijkt nou, je hebt er vooral last als je lang stil hebt gezeten. Ik had ook extra pijn als ik lange wandelingen had gemaakt. Toevallig bleek dit dus ook een van de symptomen te zijn. Ik ben blij dat ik nu weet wat het is, zo kan ik het probleem aan gaan pakken.

Zo kwam ik erachter dat ik last had van hielspoor

Hoe nu verder

Ik ben blij dat ik die site tegen ben gekomen want  zo kwam ik erachter dat ik last had van hielspoor. Het is natuurlijk helemaal niet fijn om zo vaak last te hebben van je voeten. Het ontstaat doordat je voeten te veel belast worden. Hierdoor kan er dus verkalking ontstaat wat er voor kan zorgen dat het weefsel er omheen gaat ontsteken. Ik ben gelijk begonnen met oefeningen thuis uit te voeren. Door en balletje onder je voet te rollen wordt de pijn al veel minder. Daar ben ik echt heel blij mee want ik wil volgend jaar meedoen aan een ren wedstrijd. Ik ben blij dat handige informatie zo op internet te vinden is.

Zo kwam ik erachter dat ik last had van hielspoor