juli 22, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

logo-150x114

Haarvrij Kliniek Veldhoven verlaten

ipl-behandeling1Dankzij mijn genen heb ik op verschillende plekken last van ongewenste haargroei. Hoe ouder ik word hoe meer haren er bij komen en hoe donkerder de haren ook worden. De laatste keer dat ik op vakantie was merkte ik dat ik mij schaamde voor mijn overbeharing op mijn rug en borst. Al eens eerder had ik er over na gedacht om bij Kliniek Veldhoven mijn haren weg te laten laseren, maar daar twijfelde ik nog over.

Afspraak

Toen ik terug kwam in Nederland heb ik direct een afspraak gemaakt bij Kliniek Veldhoven voor het verwijderen van het haar op de ongewenste plekken. Tijden de afspraak heeft de behandelaar gekeken naar mijn overbeharing. Volgens haar had ik minimaal een x aantal behandelingen nodig voordat ik het verwachtte resultaat zou kunnen behalen

kliniek-veldhoven-300x225Na de afspraak ben ik gelijk met de behandelingen begonnen en dat was wel een hele aparte ervaring. De gebieden die behandeld werden namelijk best warm en volgens de behandelaar kwam dat doordat de laser de haarzakjes liet ontploffen.

Een aantal dagen na de eerste behandelingen merkte ik al verschil, omdat de haren allemaal uit begonnen te vallen. Het was wel duidelijk dat een behandeling niet genoeg was om het gewenste resultaat te behalen.

Uiteindelijk heb ik de behandeling helemaal afgerond. Tot op heden heb ik nog geen haren gehad die terug gegroeid waren. Binnenkort staat er weer een vakantie gepland. Gelukkig hoef ik mij deze keer niet te schamen als ik in mijn zwembroek op het strand sta!