juli 22, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Lekker onder de zonnebank nabij Bodegraven

Het begon als een eenmalige actie, een keertje onder de zonnebank Bodegraven. Tegenwoordig is het een vast ritueel geworden en ben ik bijna elke week wel hier bij de Sunclub Allure VOF te vinden. Voor mij is dit een geweldige ontspanning en kan ik zo alle stress van de afgelopen week van mij afschudden. Natuurlijk is het ook lekker dat ik ondanks mijn relax momentje ook een lekker bruin kleurtje krijg. Maar niet alleen voor de kleur, het schijnt ook goed voor je te zijn want zo krijg je als het ware een vitamine D boost, welke weer goed is voor het immuunsysteem. 

 

Lekker naar de Sunclub Allure VOF

Vanavond staat er weer een bezoek  aan de zonnebank nabij Bodegraven in mijn agenda. Ik verheug mij er nu alweer op, gewoon weer lekker een uurtje ontspanning. Regelmatig zijn er hier acties te krijgen om een bezoek nog voordeliger te maken, daarvoor moet je de website in de gaten houden. 

Wanneer je ook eens een keertje lekker een ontspannend avondje wilt hebben en een lekker kleurtje voor de zomer wilt opbouwen, maak dan ook een afspraak om naar Sunclub Allure VOF te gaan. Het is wel aan te bevelen om vooraf een afspraak te maken, dat voorkomt teleurstellingen.