mei 18, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Artinails & Beauty een geweldige massagesalon in Tilburg

Nadat ik voor mijn verjaardag een cadeaubon had gekregen voor een bezoek aan Artinails & Beauty, een geweldige massagesalon Tilburg, ben ik hiervan een groot fan geworden. De allereerste keer vond ik het best spannend om naar deze salon te gaan, maar eenmaal op de stoel bij de schoonheidsspecialiste heb ik er enorm van genoten.  Wat een geweldige ontspanningsmassage heb ik hier gekregen. Ik voelde de stress uit mijn lichaam trekken, echt een geweldige ervaring. Waarom ik er tegenop zag om naar deze salon te gaan snap ik nog steeds niet, denk het onbekende waar ik tegenop zag.  

Elke week een lekkere massage

Omdat ik een nogal drukke baan heb en hierdoor veel stress ervaar, ga ik nu elke week voor een ontspannende massage naar de massagesalon in Tilburg.  Natuurlijk heb je hier de keuze uit veel meer behandelingen, zoals:

  • Aromatic Corps
  • Afslankende lichaamsbehandelingen
  • Verzachtende lichaamsbehandelingen
  • Ontspannende lichaamsbehandelingen

Maar tot nu toe bevalt de ontspannende lichaamsbehandeling mij nog als de beste. Vooral omdat ik mezelf een totaal ander mens voel zodra ik deze salon verlaat. Een afspraak bij deze salon, Artinails & Beauty, is makkelijk online te maken.  Voorlopig heb ik meerdere behandelingen al in mijn agenda staan, zo weet ik zeker dat er plaats is.