mei 18, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Bijzondere cosmetische acupunctuur

Vanaf het eerste moment dat ik bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen een  cosmetische acupunctuur behandeling heb ondergaan, ziet mijn huid er een stuk jonger uit. Diverse behandelingen die je hier kan krijgen zijn gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze.  Door op de juiste plek naalden aan te brengen, wordt de doorbloeding gestimuleerd en de balans tussen uw aangezichtsspieren hersteld.

Het leek mij wel eng om naalden in mijn gezicht te krijgen, maar daar heb ik weinig tot niets van gemerkt. Wel na de behandeling toen ik naar huis ging merkte ik iets, mijn huid zag er namelijk uit als van een jonge vrouw!

Zeer ontspannen

Cosmetische acupunctuur is gericht op het verbeteren/verjongen van de huid. Zo kan deze therapie helpen bij rimpelbestrijding, maar ook bij hangende oogleden, littekens, acne, wallen en nog veel meer kwaaltjes.

Mijn moeder heeft deze manier van behandeling nu ook ontdekt. Toen zij mij de eerste keer na zo een behandeling zag, keek zij mij verbaasd aan en zei dat zij mij er stralend uit zag zien. Zelf laat zij haar wallen onder haar ogen behandelen en ik kan nu al zeggen dat het resultaat verbluffend is. Behalve dat het er veel en veel beter uitziet, voelt mijn moeder zich ook stukken beter.