mei 18, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Lekkere massage in Alphen aan den Rijn

Wanneer ik een afspraak voor een lekkere massage Alphen aan den Rijn heb gemaakt, voel ik mijzelf al lekker ontspannen. Het idee alleen al om weer lekker te kunnen relaxen, wanneer ik een behandeling onder ga.  Al meerdere maanden kom ik hier graag bij Pravoma, waar je verschillende behandelingen kan ondergaan, zoals

  • Sport – en ontspanningsmassage
  • Shiatsu
  • Reiki en voetreflexzonetherapie

Zodra ik eenmaal daar op de tafel lig, voel ik al een enorme hoeveelheid stress van mijn lichaam afvallen en dan moet de sessie nog beginnen. Deze keer onderga ik door middel van een Oosterse techniek een behandeling. 

Geen pijn meer

Al een tijd liep ik rond met enorme pijn in mijn knie. Zelfs de huisarts wist niet meer waarmee hij mij kon helpen. Vaak kreeg ik dan therapie of een pijnstiller voorgeschreven, maar op den duur hielpen deze niet meer. Daarom leek het voor mijzelf beter om naar een ander alternatief te gaan zoeken en deze had ik al snel gevonden.  Op deze manier kwam ik bij Pravoma terecht voor een lekker massage in Alphen aan den Rijn. Al meteen na de eerste behandeling merkte ik al een heel duidelijk verschil en nu helemaal nu ik weer pijnloos kan lopen.