juli 22, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

De beste producten voor vette huid verzorgen

huidverzorging

Nieuwe producten

Wist jij dat een vette huid verzorgen in een handomdraai gedaan is met de juiste producten? Voorheen waste ik mijn huid gewoon met zeep en deed ik er verder vrij weinig mee. Als ik eens hier en daar wat droge plekken had, smeerde ik een body lotion of zelfs een butter. Nu blijkt dus dat die droge plekken juist altijd kwamen door het reinigen met zeep! De zeep heb ik gelijk de deur uit gedaan en ik ben op zoek gegaan naar de juiste producten om mijn vette huid mee te verzorgen. Dat zijn producten die niet al te rijk zijn maar ook niet mijn huid uit drogen. Ik ben daarvoor bij Kneipp terecht gekomen. Kneipp heeft verschillende fijne producten om zowel de droge huid als de vette huid te verzorgen. Ideaal! Graag gebruik ik body lotions, die kan ik overdag goed gebruiken. Voor mijn gezicht moet ik eigenlijk zo min mogelijk gebruiken. Zeker nu er nog een hoop open plekjes moeten herstellen. Daarna wordt mijn huid vast beter!

huidverzorging

Fijne reiniging

Natuurlijk gebruik ik wel eens cosmetica in de vorm van make-up. Door advies van een dermatoloog weet ik wat ik wel en niet op mijn huid moet smeren. Daardoor kan ik nu beter mijn cosmetica uitzoeken en weet ik ook hoe ik dat het beste weer kan reinigen. De vuistregel van het gebruiken van make-up is in ieder geval: Altijd je gezicht grondig reinigen, voordat je naar bed gaat! Dat werkt voor mij erg goed en voor jou vast ook!