april 15, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Een lekker massage bij de schoonheidsspecialiste Almere

Wanneer je aan  schoonheidsspecialiste Almere denkt, dan denk je vaak aan een behandeling van pedicure, manicure, epileren en harsen, maar hier bij Beautysalon Behind the Mirror kan je veel meer dan alleen bovengenoemde behandelingen ondergaan. Want je kan hier zelfs je haren laten knippen en tegelijk genieten van een massage. Voor mij is dit altijd een plezierig uitje wanneer ik wederom een afspraak heb gemaakt bij deze salon. Het is de bedoeling dat ik minstens één keer per maand hier een afspraak maak om mijzelf weer eens lekker te verwennen. Tegenwoordig heb ik één keer per twee weken hier een afspraak, gewoon omdat ik mij na die tijd zo goed voel.  

Een mooi kapsel

Vandaag laat ik mij maar weer eens verwennen bij de schoonheidsspecialiste in Almere. Deze keer wil ik een massage nemen en tevens mijn haren in een mooi trendy model laten knippen. Aankomende week heb ik een bruiloft van mijn vriendin en dan wil ik er mooi voor de dag komen. 

Wanneer jij ook interesse hebt gekregen in één van de behandelingen van deze salon, kijk dan een sop hun site. Hier zie je wat de mogelijkheden zijn en tevens de prijslijst. Online kan je dan een afspraak maken voor een behandeling.