juli 22, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

pedicure

Prettige behandeling gehad bij pedicure Ter Aar

pedicure

Lekker rustgevend

Een paar weken geleden heb ik pedicure Ter Aar bezocht! Vanwege een ingegroeide teennagel moest ik naar de pedicure in Ter Aar en dat wilde ik wel doen bij een salon waar er ook medische kennis was. Dat is helemaal goed gekomen bij Good Looking! Zij hebben mij van een heerlijke pedicure voorzien. In het begin was het een beetje pijnlijk, maar toen eenmaal het ergste was gedaan, was het erg prettig. Mijn voeten zijn ook een beetje gemasseerd en mijn nagels zien er wel tien keer beter uit! Ik had nooit gedacht dat een pedicure ook zo prettig kon zijn. Vaak hoor je er toch minder goede verhalen over, als het een medische achtergrond heeft. De volgende keer kan ik ook een fijne cosmetische pedicure doen. Waarbij mijn teennagels gewoon mooi worden behandeld en gelakt en zo! Dat was hiervoor niet mogelijk vanwege de ingegroeide nagel en kalknagels. Heel vervelend, maar ik ben blij dat het nu opgelost is. De handeling was zelfs een beetje rustgevend. Echt ideaal!

pedicure

Meerdere behandelingen

Bij Good Looking kun je volgens mij niet terecht voor een luxe manicure, maar zeker wel voor een hoop andere behandelingen. Zo worden er ook een hoop verschillende gezichtsbehandelingen uitgevoerd. Dat is erg prettig, vanwege de kennis die dit bedrijf heeft. Ik ben ervan overtuigd dat zij altijd hygienisch en medisch verantwoord te werk gaan. Misschien zal je huid na een behandeling er niet direct uit zien zoals jij had gewild. Maar ga er maar vanuit dat je er in no time een stuk beter uit ziet! Good Looking is niet voor niets een van de beste in de omgeving van Ter Aar!