mei 18, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Een vakantiehuis huren

Een vakantiehuis huren is een heerlijk idee om helemaal te ontspannen. Onlangs hebben wij er ook één geboekt op de website van: Bungalowpark ’t Eekhoornnest. Dit bungalowpark is een drie sterren park. Het is kleinschalig en ligt in een hele mooie omgeving. De omgeving is namelijk omringd door mooie natuur en bossen. Jij kan hier helemaal tot rust komen. Op dit park kan jij fietsen huren om de omgeving helemaal te verkennen. Ben jij een gezin met kinderen? Dan is er voor deze doelgroep ook van alles te beleven. Jij voelt je al snel helemaal thuis op dit park.

vakantiehuis huren

Mooie accommodaties

De accommodaties op ditbungalowpark zien er heel erg natuurlijk uit. Ze zijn voorzien van balken die uit Canada en Noord Europa komen. Ze hebben echt een natuurlijke uitstraling. De binnenkant van de bungalows zijn allemaal van luxe voorzien. Zo is er onder andere een vaatwasser, wifi en vloerverwarming. Er zijn verschillende types te krijgen voor verschillende personen. Zo kan jij een vakantiehuis huren voor twee, vier of zes personen.

vakantiehuis huren

Tijdelijke woning

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte die jij meer dan twee maanden nodig hebt? Dan kan jij bij deze onderneming ook goed terecht. Er zijn namelijk een aantal woningen beschikbaar die jij kan huren met een minimaal aaneengesloten termijn van twee maanden. Wil jij meer informatie weten over dit park? Dan raad ik jou aan om eens op de website te kijken van dit bedrijf of telefonisch contact op te nemen. Wij hebben ons hier prima vermaakt.