juni 12, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Verschillende spiegels

Je hebt heel erg veel verschillende spiegels in verschillende vormen. Spiegels worden met heel veel moeite gemaakt en zijn toch wel een menselijk wonder. Je hebt een ronde spiegel of een vierkante spiegel. Of een ronde spiegel met mooie versiering er omheen. Super leuk zijn spiegels allemaal. Rn het kan iets heel moois zijn om in je huis te hebben. Je hebt vintage-stijl spiegels en je hebt moderne spiegels. Je hebt ze ook in verschillende maten, je kan bijvoorbeeld ook een mozaïek muur maken van kleinere spiegels, of er voor kiezen om een hele grote spiegel te kopen. Beide kunnen er heel mooi uitzien en hebben hun eigen charmes, het ligt eraan wat je zelf leuk vindt.

 

vampieren

Vroeger werd er dus geloofd dat je in een spiegel geen vampier kon zien en dat het dus een slimme manier was om te kunnen kijken dat er geen vampieren binnen kwamen. Nu geloven de meesten dat niet meer en heb je ook bijna overal spiegels. Dat was vroeger ook helemaal niet zo. Toen had je niet heel erg veel spiegels en was het een bijzonder iets om te zien. Meestal ook bewaard voor rijke mensen, als je arm was, was er niet een hele grote kans dat je een psiegl had. Dat is natuurlijk nu heel erg veranderd.

 

Uiterlijk

We zijn ook uiteraard meer bezig geworden met ons uiterlijk door de luxe waar we nu in leven/ Omdat andere zorgen door het moderne leven zijn vervallen kunnen we nu meer tijd besteden aan zorgen om ons uiterlijk. Ook worden er constant foto’s van ons gemaakt waar we wel goed op willen staan. Dus dan moeten we er wel goed uitzien. Nu heeft elk huishouden wel spiegel hangen en dat is maar goed ook. Spiegels helpen ook met lichtweerkaatsing en kunnen dus je huis en kamers veel lichter en mooier er uit laten zien.