juli 22, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Leuk idee: baby schilderen

Wil jij samen met je kleintje iets leuks gaan doen, dan moet je beslist de cursus baby schilderen gaan volgen. Via ArtAbintus  kan jij je hiervoor opgeven voor een baby-vingerverf-workshop. Deze lessen beginnen binnenkort, maar je kan er maar beter vroeg bij zijn, voordat deze les vol is. 

Zelf kom ik al een hele tijd hier over de vloer bij ArtAbintus,. Dit is een atelier waar je terecht kunt voor producten rondom de thema’s Usui System of Natural Healing. Usui, ook wel Reiki, kunnen door middel van het overbrengen van positieve universele energie jou een goede stimulans geven.  

Ook zonder medicijnen te helpen

Vaak wanneer je hoofdpijn of andere klachten heb, pak je al snel een pijnstiller om dit te verhelpen.  Vaak nemen de klachten even af,  om daarna nog erger weer terug te komen. Wij luisteren niet naar de signalen van ons lichaam, met als gevolg een burn-out of andere klachten. Voor mij was het nemen van een pijnstiller een verslaving geworden. Zodra ik ook maar iets voelde pakte ik er al ééntje. Maar nu ik door middel van de Usui therapie heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren is dit niet meer nodig. Volgende week begint de cursus baby schilderen, ik ben zeer benieuwd.