juli 22, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

huid verzorgen

Mijn huid verzorgen met het beste product

Wil jij ook goed je huid verzorgen? Dan heb ik een goed adres waar jij terecht kunt voor uitstekende producten. Dat is ook de reden waarom deze aanrader niet op dit blog mocht ontbreken dat al vol staat met vele aanraders. Enfin, op het moment dat ik dit eigenlijk cadeau gaf aan mijn moeder omdat zij zoveel op onze kinderen past, maakte zij dit open waar ik bij was. Natuurlijk moest ik dit ook even ruiken toen ik mijn moeder helemaal blij zag worden nadat zij de potjes en de flesje open draaide.  Wat heerlijk zeg! Dit leek wel de geur van een wellnesscentrum en daarom heb ik toen ik thuis kwam ook een bestelling gedaan voor mijzelf.

huid verzorgen

Met name de olie behoort tot mijn favoriet

Mijn huid verzorgen is erg belangrijk om er fris en jong uit te zien vind ik. Daarom is het ook prettig om met goede producten te werken en daarom is Kneipp vanaf nu mijn favoriet. Niet alleen vanwege de overheerlijke geuren maar ook omdat de producten echt goed werken. Zeker de olie die ik nu gebruik op mijn lichaam na het douchen, zorgt echt voor een weldaad. 

Als ik dit mijn moeder niet cadeau had gegeven, dan had ikzelf ook niet ervaren wat voor een heerlijke producten er van dit merk zijn. Het is ook nog eens aan te schaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Eigenlijk kan ik alleen maar voordelen opnoemen. Probeer het daarom ook zelf eens en dan snap je helemaal wat ik bedoel.

huid verzorgen