mei 18, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

schoonheidssalon Amsterdam

Schoonheidssalon Amsterdam biedt vele verschillende behandelingen

Bent u op zoek naar een goede schoonheidssalon? Dan bent u bij schoonheidssalon Amsterdam aan het juiste adres!

 

schoonheidssalon AmsterdamSchoonheidssalon Amsterdam voldoet aan al uw eisen aangezien zij vele verschillende behandelingen aanbieden zoals ontharen. Wanneer u kiest voor schoonheidssalon Amsterdam dan kiest u voor ervaren laser- huidspecialisten. De behandeling voeren zij uit met de Bios Square Epil en daar moet natuurlijk verantwoord mee om worden gegaan door specialisten. Dit apparaat biedt veel voordelen, zo is het mogelijk om met dit apparaat een vierkante spot te behandelen. Mocht er alsnog voor een ronde spot gekozen worden, dan kan dit ook. Het voordeel van een vierkante spot, is dat er geen overlap ontstaat en dat het hele gebied in een keer behandeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaard. Verder zorgt dit apparaat ervoor dat er minder kans is op verbranding. Ontharen bij Gentle Clinics zorgt dus voor een snellere en veiligere behandeling.

 

Wat doet schoonheidssalon Amsterdam nog meer naast ontharen?

Naast de behandeling met de Bios Square Epil, bieden zij ook ontharings behandelingen en behandelingen voor een jongere en mooiere huid aan. De laatste behandeling voeren zij uit met de Medcos Microskinpolish. Dit is een drie-in-één behandeling.

 

Contact met schoonheidssalon Amsterdam

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met Gentle Clinics. Zij zullen u zo goed mogelijk helpen. Contact opnemen kan het beste via het telefoonnummer 020-8203773 of stuur een mail naar info@gentleclinics.nl.