februari 22, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

logo

Wegbubbelen in een bubbelbad

tuinDe beste manier voor mij om tot rust te komen is om lekker weg te bubbelen in een warm bubbelbad. Mijn stressvolle baan zorgt ervoor dat ik de momenten van rust ook echt moet benutten voor het tot rust komen. Eens in de zoveel tijd ga ik naar een spa bij mij in de buurt om daar in het bubbelbad te gaan zitten, maar het leek mij een goed idee om er nu zelf een aan te gaan schaffen.

Bodyfit

Al een tijdje was ik rond aan het kijken naar een mooi bubbelbad. Het bubbelbad moest natuurlijk wel aan verschillende eisen voldoen en ik zou niet genoegen kunnen nemen met een klein houten bubbelbadje.

 

bubbelbadPas zag ik een mooie aanbieding bij Bodyfit en daarom besloot ik een kijkje te nemen op de website van dit bedrijf. Er stonden heel veel moois op de website en dat was voor mij reden genoeg om naar de showroom te gaan.

In de showroom heb ik mij laten adviseren door de medewerker die er meer verstand van heeft dan mij. Het belangrijkste vond ik dat ik in het bubbelbad optimaal kon genieten.

Samen met de verkoper heb ik een mooi bubbelbad uitgekozen en die beviel mij wel heel erg goed. De afmetingen heb ik meegenomen naar mijn huis, zodat ik kon kijken of alles zou gaan passen.

Een aantal dagen heb ik het bedrijf opgebeld om de bestelling  te plaatsen en alles werd daarna heel erg netjes geregeld.

Volgende week wordt mijn bubbelbad bezorgd en dan kan ik eindelijk thuis gaan relaxen!