april 15, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

bungalow

Luxe kampeervakantie in Limburg

Of je nu gewend bent om luxe te kamperen, of in een bungalow te overnachten bij de Leistert kun je van beide genieten. De camping Limburg is echt van alle gemakken voorzien die je maar kunt wensen tijdens een vakantie. Jong en oud worden dag in dag uit vermaakt met het leuke animatieteam en de vele faciliteiten die er zijn op het park. Je kunt verblijven in je eigen vouwwagen, of huur je een authentieke boerderij met de familie of een hypermoderne bungalow?

Veel faciliteiten

Ben je op zoek naar een camping Limburg waar iedere dag van alles is te doen? Bij de Leistert ben je dan aan het goede adres, of het nu in het klushuis is, of in het buitenzwembad op de camping is iedere minuut écht vakantie voor je. Een dagje strand, of een duik in het subtropisch zwemparadijs het kan allemaal op het vakantiepark. De inwendige mens wordt ook verzorgd, een snackbar en een aantal restaurants met een terras zorgen dat je geen moment van de dag honger of dorst hebt.

bungalow

Ook bij slecht weer iets te doen

Is het mooi stralend weer dan zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om afkoeling te zoeken in het water, maar ook bij minder mooi weer zijn er meer dan genoeg leuke dingen te doen in de overdekte plaza. Bij camping Limburg maakt het niet uit wat voor weer het is, altijd zijn er wel leuke dingen te doen voor kinderen en volwassenen. De indoor speeljungle en speeltoestellen voor de kinderen, de ouders kunnen ook een spel spelen op de bowlingbaan.