mei 18, 2024

Dandalion Wellness

Blog over Wellness en Beauty

Hotel

Overnachten in Limburg

Je bent op zoek naar een hotel venlo om te overnachten in het prachtige Limburg, een schitterende omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen om te genieten van heerlijke vakantie. Het hotel ligt in een mooie omgeving vol met groen, je ademt de gezonde lucht in terwijl je uitkijkt over de vier forellenvijvers bij het hotel. Het is natuurlijk in de Maashof zelf ook genieten, een luxe hotel met vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om het naar je zin te maken. 

 

Ook goed voor de inwendige mens

 

Natuurlijk moet er ook gedacht worden aan de inwendige mens bij hotel venlo, of je nu met zijn tweeën bent of met een hele groep je kunt genieten van een lekkere lunch en diner. De producten uit het seizoen vind je terug op de uitgebreide menukaart van het hotel. Neem je daarbij de gastvrijheid van Limburg en de unieke locatie van het hotel dan weet je zeker dat er weinig hotels zijn die deze luxe hebben. Vervelen is bijna niet mogelijk met de activiteiten die het hotel voor je klaar heeft staan.

hotel

 

Ook op zakelijk gebied de beste in Limburg

 

In hotel venlo kun je ook uitstekend terecht om te vergaderen met je bedrijf of met de afdeling. Het hotel beschikt over maarliefst vijf vergaderzalen die zijn uitgevoerd met airconditioning om ook in de zomer te kunnen vergaderen. In de pauze van de vergadering kun je lekker wandelen en even je hoofd helemaal leegmaken, om na een heerlijke lunch weer helemaal fris verder te gaan met de vergadering.